Despre Noi

Despre RBC Gas

Statiile RBC Gas sunt detinute de SC Rombeer Cringasu SRL, societate cu capital si actionariat integral romanesc, formata dintr-o echipa tanara, devotata, care isi foloseste aptitudinile in ajutorul clientilor sai.

Serviciile noastre va sunt oferite in toate cele 13 statii de distributie carburanti: cinci pe teritoriul judetului Dambovita ( in localitatile Targoviste, Dragodana, Doicesti, Comisani, Motaieni) si sapte in judetul Prahova ( in localitatile Ploiesti-str.Depoului si str.Marin Brutaru, Valenii de Munte, Urlati, Albesti-Paleologu, Stancesti, Comarnic) si una in judetul Ilfov in localitatea Ciolpani.

In acelasi timp, RBC Gas colaboreaza cu doi parteneri in judetul Dambovita( in localitatile I.L.Caragiale si Sotinga) si doi in judetul Prahova( in localitatile Baltesti si Gageni). Pentru moment, in statiile partenere mai sus mentionate nu puteti beneficia de serviciile oferite de compania noastra( sistemul de plata cu carduri RBC Gas si bonuri valorice de carburant auto- BVCA, polita de asigurare sau plata rovinietei).

Dezvoltarea activitatilor noastre sunt determinate, in primul rand, de angajatii nostrii.

Astfel, in prezent, RBC Gas are o forta de munca de aproximativ 130 angajati in cadrul companiei.

Statiile RBC Gas sunt aprovizionate numai de autocisterne proprii.

Pentru ca ne dorim sa venim in ajutorul clientilor nostrii, am gandit o gama larga de contracte comerciale.

Cardurile RBC Gas: Cardul de Credit( cu plata la termen), Cardul de Debit( cu plata in avans si discount), Cardul de Partener( cu plata pe loc si discount), Card de Taxi si Scoala de Soferi ( cu discount special pentru GPL) si Cardul de Fidelitate pentru clientii nostrii Persoane Fizice( cu plata pe loc si discount) .

Aceste carduri vin insotite de o platforma web cu ajutorul careia puteti urmari tranzactiile efectuate cu acestea. De asemenea, carburantul va poate fi livrat, in baza unui contract aferent, fara costuri de transport.

Atat persoanele juridice cat si persoanele fizice pot incheia un contract de bonuri valorice in baza caruia pot achizitiona carburant.

Ca si noutate pe piata, in curand, oferim posibilitatea unui sistem foarte avantajos de plata in rate fara dobanzi si comisioane de achizitionare si montare a instalatiei GPL pentru posesorii de autoturisme si autoutilitare pe benzina.

Toate statiile noastre sunt puncte de incasare PAYPOINT, asadar, va puteti achita facturile de utilitati, rovinieta sau incheia polita de asigurare de orice tip, la orice companie de asigurare.

RBC Gas este nu numai o retea de furnizare combustibili de calitate ci si mentine o buna relatie cu clientii sai oferindu-le serviciul de Traffic Cafe unde se pot bucura de o cafea savuroasa si o mica gustare.

Credem in respectul reciproc de aceea ne daruim intru totul nevoilor si posibilitatilor clientilor si partenerilor nostrii, oferind diversitate si incredere.

Calatoreste cu incredere, romaneste!