UTA

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG este unul dintre principalii furnizorii europeni de soluții complete destinate transportatorilor de mărfuri și pasageri. Compania oferă soluţii complete pentru companiile de transport, la cel mai înalt standard de calitate, furnizând în același timp cel mai bun preț pentru carburanți și soluții interoperabile pentru decontarea taxelor de drum.

Soluţia de alimentare cu combustibil prin cardul UTA asigură accesul la peste 54,000 puncte de alimentare şi de servicii pentru flotele de camioane în 42 de state membre UE. Totodată, reprezentanții UTA pun accent pe particularizarea ofertei în funcție de specificul și nevoile fiecărui client în parte. Astfel, UTA ofera soluții concrete care duc la optimizarea rutelor de alimentare precum și furnizarea de modalități pentru a reducere costurile.

În România, UTA dispune de o echipă dedicată de profesionişti care înţeleg nevoile transportatorilor români de mărfuri şi pasageri, oferind soluţii personalizate:
•         Cardul de carburant UTA Full-Service și cardul Mercedes ServiceCard
•         Decontarea taxelor de drum din Europa
•         Servicii pentru rambursarea TVA si a accizelor
•         Servicii suplimentare precum: asistenţă în caz de pană sau avarie, tractare, parcări, transport intermodal etc.

Pentru mai multe detalii, vizitați http://www.uta-romania.ro/